opc_loader

Wensenlijst

In den beginne..

In den beginne....

Veel zaken in het leven hebben een begin, een duidelijk aan te geven start. Echter zijn er ook zaken die je bezig houden en er heel stilletjes in komen sluipen. Zo ook mijn alles behoevende drang om te creëren, om mijn creativiteit vorm te geven. Het begint klein, met een krukje van de Ikea die een nieuw kleurtje krijgt. Maar het moment dat de kinderen hun deuren angstvallig dicht houden voor hun moeder die op roofpad is en bij thuiskomst eerst vluchtig rondkijken of alles nog hetzelfde is voor ze vertrokken, ja dat is hèt moment. Het moment om groter dan je eigen woonomgeving te denken, om naar de mogelijkheden en voorbij de obstakels te durven kijken. Om je droom die zich in de afgelopen jaren ontwikkelt heeft, vorm te gaan geven. Geen rooftochten in huis meer, kinderen opgelucht, mama blij dat ze nu de wijde wereld in kan!

En zie hier de webshop van mijn Woonuniek! Op dit moment zijn de producten nog niet zichtbaar, maar daar komt binnenkort verandering in. Wil je al meer weten? Dan ben je van harte welkom om kennis te maken met Woonuniek. In "Over ons" is veel te lezen over de producten en mijn visie en missie.

Ik hoop dat ik je nieuwsgierigheid geprikkeld heb en ik wil je graag op de hoogte houden van al het nieuws rondom Woonuniek. 

liefs en tot snel,

Chantal.

Terug