opc_loader

Wensenlijst

Met een item van Woonuniek creëer je jouw eigen stukje uniek in huis 

Van 18 juli tot en met 30 oktober wordt jouw bestelling op de eerst volgende zaterdag verzonden. ​Maatwerk is niet mogelijk in deze periode. Als dank voor je geduld ontvang je 15% korting. Gebruik de code: Geduld15

Retourneren

Ben je toch niet tevreden met de creatie, is het niet wat je had verwacht? Dan heb je het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal de creatie met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Woonuniek geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@woonuniek.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering retourneren

Creaties die door mij tot stand zijn gebracht op basis van de aangevoerde specificaties en wensen van jou en die duidelijk persoonlijk van aard zijn, kunnen niet geretourneerd worden. Deze kunnen enkel geretourneerd worden indien er na opening van de verpakking een mankement blijkt te zijn.

Volg onderstaande link om het retourproces in gang te zetten:

https://woonuniek.shipping-portal.com/returns/