opc_loader

Wensenlijst

Met een item van Woonuniek creëer je jouw eigen stukje uniek in huis 

Welkom!

Wat leuk om jou hier te zien! Met alle liefde wil ik jou kennis laten maken met mij en een rondleiding geven in een wereld van creatie en inspiratie.
In 2017 heb ik besloten mijn grote passie voor creëren vorm te gaan geven in Woonuniek. Inmiddels heel wat creaties verder, voelt het altijd nog bijzonder om mijn werk te mogen delen en anderen daarmee blij te maken!

Het unieke aan mijn creaties is, dat er van elk maar één bestaat. In al mijn creaties is hout de basis. Daarnaast gebruik ik eigenlijk alles waar ik potentie in zie. Ik zoek altijd de uitdaging om voorwerpen los van hun oorspronkelijke bestemming te zien en deze een nieuwe rol te geven in een meubel of wanddecoratie. Door verschillende materialen her te gebruiken, wil ik een klein stukje bijdragen aan de duurzaamheid die onze moeder aarde zo nodig heeft.

Gedreven duizendpoot…

Ongelooflijk en jaloersmakend hoe een duizendpoot dankzij de ritmische golfbeweging, nooit over zijn eigen pootjes struikelt. Dan zie ik mijzelf meer als een zeer gemotiveerde duizendpoot met een ritmische stoornis! Mijn vrouw en kinderen kijken niet meer verschrikt op bij thuiskomst, bij het aanzicht van een ware bouwplaats in de woonkamer en een vrouw/moeder die volledig in haar creatieve proces geen gehoor geeft aan “Hallo!”.

De onmogelijkheid voorbij…

Het woord “onmogelijk” wekt bij mij een bizarre obsessie op om het tegendeel te bewijzen. Wat ik mijn kinderen in dit leven meegeef is om te denken in oplossingen en niet in problemen. Deze wat obsessieve levensovertuiging is wat ik wil overbrengen in Woonuniek en naar jou. Dat wat voor een ander onmogelijk, niet meer bruikbaar of weggooi-materiaal is, is voor mij de mogelijkheid, de inspiratie en het waardevolle. Waarom zou je oude schoenveters weggooien als zij een totaal nieuwe functie zouden kunnen krijgen?

De perfectie van imperfectie...

Perfect, hoe vaak hebben wij wel niet de neiging om de perfectie te willen bereiken? Om nog beter dan beter, ons best te doen. Hoe pijnlijk en teleurstellend kan het zijn om dan het gevoel van falen te ervaren wanneer de perfectie uit blijft? Met alles in mij wil ik jou de perfectie van imperfectie laten beleven. Dat juist datgene dat uit liefde en met de juiste overtuiging en gedachten, met jouw eigen handen gecreëerd wordt, het allerhoogste punt van perfectie is.

De kracht van uniek zijn…

De perfectie los durven laten is jouw kracht om je te kunnen onderscheiden van de menigte, de kracht van uniek zijn. Het woord uniek, zorgt voor een gevoel van bijzonderheid, in positieve zin een uitzondering zijn.

De Verbinding…

Mijn creaties noem ik liever niet “Product”, maar een Verbinding. Mijn missie is om de verbinding tussen jou en jouw gevoel tastbaar te maken. Wanneer je je verbonden voelt, ervaar je geborgenheid en veiligheid. Uiteindelijk zijn we allemaal, ook jij, op zoek naar het gevoel van Thuis, de verbinding met liefde, warmte en rust.

Liefs,

Chantal