opc_loader

Wensenlijst

Welkom!

In 2017 heb ik besloten mijn grote passie voor creëren vorm te gaan geven in Woonuniek. Inmiddels heel wat creaties verder, voelt het altijd nog bijzonder om mijn werk te mogen delen en anderen daarmee blij te maken!

Het unieke aan mijn creaties is, dat er van elk maar één bestaat. In al mijn creaties, is hout de basis. Daarnaast gebruik ik eigenlijk alles waar ik potentie in zie. Ik zoek altijd de uitdaging om voorwerpen los van hun oorspronkelijke bestemming te zien en deze een nieuwe rol te geven in een meubel of wanddecoratie. Door verschillende materialen her te gebruiken, wil ik een klein stukje bijdragen aan de duurzaamheid die onze moeder aarde zo nodig heeft.

De onmogelijkheid voorbij…

Het woord “onmogelijk” wekt bij mij een bizarre obsessie op om het tegendeel te bewijzen. Wat ik mijn kinderen in dit leven meegeef is om te denken in oplossingen en niet in problemen. Deze wat obsessieve levensovertuiging is wat ik wil overbrengen in Woonuniek en naar jou. Dat wat voor een ander onmogelijk, niet meer bruikbaar of weggooi-materiaal is, is voor mij de mogelijkheid, de inspiratie en het waardevolle. Juist datgene dat uit liefde en met de juiste overtuiging, met jouw eigen handen gecreëerd wordt, is het allerhoogste punt van perfectie!

Liefs,

Chantal