opc_loader

Wensenlijst

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er één te blijven als je groot wordt"
Pablo Picasso

De creatieve kracht van een kind

De creatieve kracht van kinderen is voor ons volwassenen bewonderenswaardig. Zij gaan er niet zomaar vanuit dat iets onmogelijk is. Datgene wat je graag wilt geloven, wilt kunnen of wilt hebben is met een portie fantasie te bereiken.

Waar is de pure, oprechte en fantasierijke creativiteit van ons volwassenen gebleven? Is het werkelijk weg, of zit het ergens in een hoekje te wachten tot je oud genoeg bent en men zegt dat je een beetje in de war bent als je roept dat je vandaag de koningin bent?

Samen gezellig creatief 

De creatieve kriebels razen hier regelmatig als een tornado door het huis. In mijn bijna 17 jaar moeder-zijn, heb ik samen met de kids heel wat papier, lijm, verf, hout, kwasten, wc-rollen en alles wat potentieel knutselmateriaal is, versleten. Ik wil graag een steentje bijdragen aan jullie "samen-gezellig-creatief-moment" met leuke DIY-ideeën. Met dank aan mijn dochter, die geniet van onze eigen "samen-gezellig-creatief-momenten" en haar kunstwerken aan jullie wil tonen.

Om het tegendeel van Pablo Picasso's uitspraak te bewijzen zijn er de DIY-ideeën om jouw eigen creativiteit te prikkelen

 Diy met kinderen 

 Diy inspiratie voor jou