opc_loader

Wensenlijst

Nieuw jaar

Nieuw jaar

Een nieuw jaar staat voor de deur. Net als vele anderen kijk ik terug op het afgelopen jaar. Woonuniek bestaat nu 1 jaar, een jaar waarin ik mijn droom werkelijkheid heb gemaakt, een jaar met vallen en opstaan, creatieve explosies en een huishouden met een Franse slag. Waar voorheen mijn prioriteit bij het moederschap lag, is dit nu verschoven naar een chaotische combinatie tussen het moederschap en een druk ondernemerschap. Het zoeken naar een balans hierin staat op mijn ‘to- do- list’ voor 2019 en waarschijnlijk ook 2020.

Ondanks de chaos, drukte en de af en toe sluipende onzekerheid, mag ik van mijzelf toegeven dat ik het afgelopen jaar keihard heb gewerkt en daar trots op mag zijn! Vanuit bijna niets een bedrijf opbouwen vergt de nodige kracht, volharding, durf en een realistische blik. Wanneer een waarzegster 10 jaar geleden mij had verteld dat ik dit zou bereiken, had ik haar recht in haar gezicht uitgelachen (sowieso als ik tegenover een waarzegster zou zitten, maar even voor het idee!).

Een dankwoordje naar mijn vrouw en kids zou hier ook op zijn plaats zijn. De steunende woorden, het enthousiasme en het eindeloos geduld is meer waard dan zij denk ik beseffen. Dus bij deze, lieve schatten, vanuit mijn hart en creatieve chaos, ik ben dankbaar dat ik 2019 samen met jullie mag inknallen. Ook al steekt zoonlief zijn vuurwerk liever ergens anders af, met de mededeling dat wij saai zijn en dochterlief met haar koptelefoon de knallen zal doorstaan!

Terug