opc_loader

Wensenlijst

En de klok tikt door...

En de klok tikt door...

Een volle agenda, belafspraken, schoolactiviteiten, ik-ben-sociaal-activiteiten, een ellenlange boodschappenlijst en dan nog de onverwachte tussendoortjes. Ik denk dat een ieder wel van die momenten heeft dat je als een kip zonder kop achter de feiten aanrent en ze probeert in te halen. De wijzers op de klok lijken je in de maling te nemen, draaien sneller hun rondje dan afgesproken is!

In dit overvolle, bezige leven heb je momenten nodig om te aarden. Voeten in de grond en terug naar de basis, jezelf! Of het nu dat uurtje Yoga is of letterlijk met je handen in de klei, het voedt je innerlijk met energie en positiviteit. Tijd voor jezelf betekent zorgen voor je zelf, de wereld kan echt wel een uurtje of 2 zonder jou!
Mijn manier van aarden is bouwen en creëren, het actief bezig zijn met mijn handen zorgt ervoor dat de wereld even verdwijnt. Op dat moment is het stuk hout mijn wereld en die kleine wereld voelt als een verademing. Eigenlijk zou ik een bord moeten maken met de tekst: Niet storen! Mama is aan het aarden!

Wat een geluk dat Woonuniek mij deze momenten schenkt! Het assortiment groeit gestaag en mijn motivatie wordt gevoed door jullie als (potentiële) klanten! 

Terug