opc_loader

Wensenlijst

Met een item van Woonuniek creëer je jouw eigen stukje uniek in huis 

Viervoeters

Trouwe viervoeter

Ik ben altijd met honden opgegroeid en merk elke dag weer hoeveel waarde mijn twee dierenvriendjes voor mij en mijn gezin hebben. Wanneer de kinderen thuis komen na een dag school, begroeten zij eerst uitgebreid de honden en als ik geluk heb mag ik ook een begroeting ontvangen! Is er iemand verdrietig, de honden voelen het en bieden troost. Niets gaat dan boven een warme, zachte knuffel.
Bambam is onze Spaanse windhond, een kruising tussen een Galgo en Podenco. Via de stichting Greyhoundfriends is hij vanuit Spanje naar Nederland gehaald. De laatste tijd wordt er veel gesproken over de verschrikkelijke zaken die in Spanje gebeuren met deze honden. Zij worden gebruikt voor de jacht of wedstrijden. Een hond die niet langer voldoet aan de verwachtingen van de eigenaar, staat een verschrikkelijk lot te wachten. Stichting
Greyhoundfriends zet zich in voor deze honden en doen hun uiterste best om voor hen een geschikt adoptiegezin in Nederland te vinden. 


Om Greyhoundfriends te steunen, zal ik bij elke bestelling van een product voor de hond, 10% van het aankoopbedrag doneren aan de stichting. Om een mand of voerbak te bestellen, neem je middels het contactformulier contact met mij op. 

De verzendkosten voor de voerbakken:

€3,99 voor verzending  binnen Nederland.

€6,95 voor verzending buiten Nederland.