opc_loader

Wensenlijst

Met een item van Woonuniek creëer je jouw eigen stukje uniek in huis 

De natuur vertelt

De herfst gooit haar mooie kleuren in de strijd, charmant als altijd. Ze staat met blote voeten in het vochtige gras, haar ogen gesloten. De wind lijkt in haar oor te fluisteren, "alles komt goed", of beeld ze zich dat in? 

Jouw uniek stukje verbinding met moeder natuur!

Vanuit ons innerlijke oer ik, is er een sterke behoefte om in contact te staan met de natuur. Zij schenkt ons immers het leven en zorgt voor ons. Ze is de moeder van ons allemaal. Wanneer je in het gejaagde en drukke leven, behoefte hebt aan rust en een stukje veiligheid, is zij daar, moeder natuur. Geduldig en puur zoals ze is, verwelkomt en omarmt ze jou met al haar schoonheid. Haar onvoorwaardelijke liefde, zouden we moeten koesteren, waarborgen en liefdevol beantwoorden!

Ecologische bankjes

Met een Ecologisch bankje, creëer je een puur stukje natuur in huis. Een plek om te kunnen aarden en voelen waar het eigenlijk allemaal om draait. De liefde voor moeder natuur is de basis van de bankjes. In elk handgemaakt ontwerp wordt het authentieke karakter van de originele materialen behouden. De perfectie van de bankjes is de imperfectie, dat ieder item uniek en origineel maakt. De zorgvuldigheid en liefde van de maker is duidelijk voelbaar.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1