opc_loader

Wensenlijst

Met een item van Woonuniek creëer je jouw eigen stukje uniek in huis 

Van 18 juli tot en met 30 oktober wordt jouw bestelling op de eerst volgende zaterdag verzonden. ​Maatwerk is niet mogelijk in deze periode. Als dank voor je geduld ontvang je 15% korting. Gebruik de code: Geduld15

Banken

"In onze achtertuin staat een grote kastanjeboom, elk jaar schenkt zij ons de schaduw in de zomer met haar bladeren, prachtig groen. Doet zij haar uiterste best, haar mooiste kleuren van de herfst te tonen. Maakt ze ons duidelijk, dat de donkere dagen ten einde zijn en het voorjaar geboren wordt. Wanneer ik mij even niet zo veilig meer voel, is zij daar en laat mij voelen dat 1 ding zeker is in het leven, het pure en de schoonheid dat zij mij laat voelen."

Jeslo, bankjes met een ziel

Jeslo is het eigen merk van Woonuniek. Elk ontwerp wordt met zorg, liefde, creativiteit en met de hand gecreëerd. Het hout dat ik gebruik om de bankjes vorm te geven, is veelal gebruikt hout. Ieder bankje draagt haar eigen karakter en unieke uitstraling. Raakt een bankje van Jeslo jouw gevoel aan, dan is het een match! 

Jouw creatieve wens voor maatwerk

Ben je op zoek naar een bankje, maar staat de juiste maat, kleur of ontwerp niet in het assortiment? Dan is maatwerk de oplossing! Neem vrijblijvend contact met mij op en we bekijken samen de mogelijkheden.

                     

Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1